Veiligheidstuig, maat M

-

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 2 - 5 Werkdagen

Hals 45 cm t/m 58 cm, rugband 27 cm t/m 37 cm, buikband 32 cm t/m 47 cm, borstband 54 cm t/m 72 cm, tailleband 52 cm t/m 68 cm.

Productinformatie

✔ Super sterk: geschikt voor alle honden
✔ Oók honden met een diepe borstkas
✔ Hoeft niet over de kop heen
✔ Schouders kunnen vrij bewegen
✔ Geen geïrriteerde oksels
✔ Verstelbaar op 8 plaatsen
✔ met speciale veiligheids kliksluiting

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Hals 45 cm t/m 58 cm, rugband 27 cm t/m 37 cm, buikband 32 cm t/m 47 cm, borstband 54 cm t/m 72 cm, tailleband 52 cm t/m 68 cm.

Productdetails

Created with Sketch.

Veiligheidstuigje met veiligheid kliksluitingen bij hals, borst en taille. Op 8 plaatsen verstelbaar. Kleur bruin/bordeaux rood.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

VEILIGHEIDSTUIG, hoe te gebruiken? 

·        Uw hond dient te wennen aan het tuig. Het is belangrijk dat u in huis samen met uw hond oefent met het tuig aan en uit doen, zodat dit een vertrouwde handeling wordt voor de hond. 

·        De eerst 2 à 3 weken kan ik begrijpen dat u het tuig aan laat bij de hond om extra stress te voorkomen. (vooral bij onzekere en angstige honden) Houd dan wel goed in de gaten dat hij niet gaat bijten in het tuig. 

·        Zodra de hond het tuigje niet meer spannend vindt, dan het tuig alleen aandoen, op de momenten dat u naar buiten gaat met uw hond. Hier zijn immers deze tuigen voor bedoeld het is GEEN speel-attribuut. Het risico van snellere slijtage, kapot bijten van de banden, wat ten koste gaat voor de veiligheid. 

·        Na gewenning is het niet de bedoeling om het tuig 24/7 te dragen. Het tuig is bedoeld om te wandelen en te trainen. Daarnaast zijn de banden niet bestand tegen knagende hondentandjes. 

·        Het is dus van belang dat u dagelijks de banden controleert, voordat u naar buiten gaat.

·        Het tuigje is makkelijk te reinigen met een vochtige doek en sopje. Daarna uithangen om te drogen. Is het tuig heel smerig, door bv modder, eerst goed afspoelen onder de kraan.